Lesetraining in Deutsch: навчальний посібник - Мунтян, Світлана Геннадіївна; Мунтян, Светлана Геннадиевна; Muntian, Svitlana; Нісаноглу, Наталя Георгіївна; Нисаноглу, Наталья Георгиевна; Nisanohlu, Natalia (ФОП Однорог Т. В., 2021)
Навчальний посібник з німецької мови «Lesetraining in Deutsch» призначений для розвитку навичок читання, говоріння та письма у здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка» при навчанні дисципліни «Іноземна мова ІІ (німецька)». Навчальні матеріали посібника передбачено використовувати як складову частину навчально-методичного забезпечення з дисципліни, а саме як матеріал для позааудиторної самостійної роботи студентів. Навчальний посібник може бути також використаний при викладанні дисципліни «Іноземна мова ІІ (німецька)» здобувачам ступеня вищої освіти «Бакалавр» інших спеціальностей та на першому етапі підготовки з дисципліни «Німецька мова (за професійним спрямуванням)» студентів різних спеціальностей.
Keywords: навчальний посібник; німецька мова; студент; навчальні матеріали; бакалавр; розвиток навичок читання німецькою; навчально-методичне забезпечення