Перспективні напрямки переробки основних олійних культур - Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana; Онищенко, Ольга Вячеславівна; Онищенко, Ольга Вячеславовна; Onyshchenko, Olha; Пушкарьов, І. В.; Веренчук, Анастасія Олексіївна; Веренчук, Анастасия Алексеевна; Verenchuk, Anastasiia; Федосова, Альона Олексіївна; Федосова, Алена Алексеевна; et al. (My University, 2018)
У світовому виробництві харчової рослинної олії перше місце належить соєвій олії, друге – пальмовій, третє і четверте – соняшнику і ріпаку. Велику роль у загальному обсязі виробництва харчової рослинної олії відводять арахісовій, бавовняній та оливковій олії.
Keywords: олійні культури; рослинна олія; експорт; переробка насіння