Використання засобів психорегуляції на заняттях з фізичного виховання - Хассай, Д. В.; Артеменко, В. В.; Нестеров, О. С.; Hassay, D. V.; Artemenko, V. V.; Nesterov, O. S. (My University, 2010)
UK: Використання засобів психорегуляції на заняттях з фізичного виховання. З метою підвищення зацікавленості до занять спортом та фізичними вправами проведено дослідження і аналіз впливу психорегуляції на заняття з фізичного виховання. RU: Использование средств психорегуляции на занятиях по физическому воспитанию. С целью повышения заинтересованности к занятиям спортом и физическими упражнениями проведено исследование и анализ влияния психорегуляции на занятия по физическому воспитанию. EN: Use of psychoregulation means in physical education lessons. With the purpose of interest increase of going in for sports and physical endurance there has been carried out the research and analysis of psychoregulation influence at the lessons of physical education.
Keywords: фізичне виховання; психорегуляція; стан здоров’я; физическое воспитание; психорегуляция; состояние здоровья; рhysical endurance; psychoregulation; health state