Удосконалення технології догляду за виноградниками в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агротіс» Приазовського району Запорізької області - Зуєв, О. С.; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen (ТДАТУ, 2015)
В результаті проведеної роботи розроблено та запропанована модернізація обприскувача вентиляторного ОПВ-2000.
Keywords: виноградарство; обприскувач вентиляторний; конструкція; технічні характеристики; обприскування винограду