Основні принципи побудови та аналіз математичних моделей технологічних процесів - Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (ХНТУСГ, 2021)
Економічна ситуація, що невпинно змінюється, вимагає від управлінців, котрим доводиться приймати рішення як в приватному секторі, так і за його межами, системного бачення майбутнього, розуміння процесів, які відбуваються в аграрній галузі [1,2]. Вірогідний рівень попиту на продукцію, ступінь зайнятості населення, очікуваний рівень цін і доходів регіону - ці та багато інших чинників є актуальними питаннями сталого розвитку
Keywords: попит на продукцію; сталий розвиток; зайнятість населення; економіко- математичні методи; наукове пізнання реальності; створення математичної моделі технологічної системи