Комплекс лекцій з навчальної дисципліни «Геологія з основами геоморфології» - Даценко, Людмила Миколаївна; Даценко, Людмила Николаевна; Datsenko, Liudmyla (My University, 2013)
Геологія - це наука про будову Землі, її походження і розвиток. Вона базується на вивченні гірських порід і земної кори в цілому всіма доступними методами з використанням даних з астрономії, астрофізики, фізики, хімії, біології та інших фундаментальних наук.
Keywords: геологія; геоморфологія; гірські породи; земна кора