Ідентифікацшя бізнес-процесів в управлінні підприємством - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana; Петрига, О. М. (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Управління бізнес-процесами - це комплексний підхід до реалізації цілей організації. Він стосується оптимізації способів ведення бізнес-процесів в організаціях з метою підвищення ефективності їх діяльності. Ідентифікація ключових процесів, що відбуваються в компаніях, дозволяє їм реалізувати цілі ефективного управління підприємством. Тому у першу чергу підприємство має вивчити бізнес-процеси, які відбуваються, оскільки управління ними спрямоване на підвищення ефективності його діяльності. EN: The classification and essence of management of business processes are considered. The main tendencies in identifying business processes are presented.
Keywords: бізнес-процеси; управління бізнес-процесами; ідентифікація бізнес-процесів; business processes; business process management; business process identification