Дослідження повороткості спеціалізованих ширококолійних агрозасобів - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (ТДАТУ, 2017)
Представлено результати дослідження повороткості спеціалізованих ширококолійних агрозасобів для колійної системи землеробства. Отримані рівняння руху ширококолійного агрозасобу на повороті дозволяють оцінити вплив його конструктивних, кінематичних і силових параметрів на критерії статичної та динамічної повороткості.
Keywords: колійне землеробства; ширококолійний агрозасіб; рівняння руху; силові параметри; повороткість; кінематичні параметри; динамічна повороткість; статична повороткість