Управління залученим капіталом аграрних підприемств - Череп, А. В.; Якушева, Інна Євгенівна; Якушева, Инна Евгеньевна; Yakusheva, Inna (ТДАТУ, 2011)
UA: У статті розглянуто проблеми управління залученим капіталом та особливості цього процесу в аграрних підприємствах. EN: In the article the problems of management and feature of this process the attracted capital are considered in agrarian enterprises.
Keywords: залучений капітал; позиковий капітал; управління капіталом; використання капіталу; капітал; фінанси; фінансовий менеджмент; attracted capital; loan capital; management of capital; forming and use of capital