Основні проблеми реалізації проекту Green Deal в Україні - Константинов, Д.; Ковальов, О. О.; Konstantinov, D.; Kovalov, Oleksandr (Запоріжжя : ТДАТУ, 2023)
UA: Зелений курс (Green Deal) – це план дій, спрямований на боротьбу зі зміною клімату та розвиток сталої енергетики в Європейському Союзі. Ідея Зеленого курсу полягає в перетворенні Європи на перший у світі вуглецево-нейтральний регіон до 2050 року, з метою скорочення викидів парникових газів та зменшення впливу на зміну клімату.
Keywords: зелений курс; зміна клімату; енергетика; екологія; обмін технологіями; впровадження реформ