Удосконалення організації технічного обслуговування автомобілів у дочірньому підприємстві „Таврія-2” Новокаховського району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Кара, Сергій (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
В першому розділі роботи проведений аналіз стану технічного обслуговування автомобілів в господарстві. У другому розділі роботи вибрана й обґрунтована найбільш передова організація технічного обслуговування автомобілів із застосуванням діагностичних засобів. У третьому розділі роботи розроблені основні заходи щодо безпеки життєдіяльності працюючих в автопарку. В четвертому розділі роботи розраховані основні показники техніко-економічної оцінки при проведенні ТО.
Keywords: технічне обслуговування; автотранспорт; діагностування; технологія; планування