Вплив антистресантів на врожайність сої в умовах Правобережного Лісостепу України. - Лихошерст, Михайло Юрійович (Біла Церква: БНАУ., 2024)
Висвітлено результати впливу антистресантів (HIGO INFRA, HIGO COLD) на формування фотоасиміляційного апарату посівів гороху сорту Атаман в умовах Південного степу України.
Keywords: соя; антистресанти рослин; амінокислоти; врожайність; якість