Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка: методичні вказівки для виконання лабораторних робіт - Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina; Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr (Мелітополь: Люкс, 2018)
У методичних вказівках для виконання лабораторних робіт зібраний, систематизований та наочно викладений теоретичний і методичний матеріал, який охоплює практичні питання методології при вивчені дисципліни «Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка». Структура кожної лабораторної роботи, їх зміст та наочна ілюстрація теоретичного матеріалу схемами вимірювання електричних та магнітних величин є методично обґрунтованими та роблять методичні вказівки зручними для самостійного опрацювання матеріалу студентами, як денної, так й заочної (дистанційної) форм навчання. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт призначені для викладачів при підготовці до лабораторних робіт з дисципліни «Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка», а також для студентів вищих навчальних закладів при підготовці здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»
Keywords: лінійне нерозгалужене електричне коло постійного струму; синусоїдний струм; резистор; магнітне коло з котушкою; метрологічна повірка вольтметра; однофазний трансформатор