АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2014)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у лютому-березні.
Keywords: магістри; 200- річчя Великого Кобзаря; закордонспортні делегації; свята; спорт