Теоретичні основи електротехніки, ч. 2: методичні вказівки для лабораторних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної форми навчання на основі повної загальної середньої освіти - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr (Мелітополь : Видавничо- поліграфічний центр «Люкс», 2020)
Методичні вказівки призначенні для вивчення та закріплення матеріалу з симетричних і несиметричних трифазних кіл змінного синусоїдного струму, а також кіл несинусоїдного струму. У методичних вказівках на базі експериментальних електроустановок розглянуто основні поняття та закони, пов’язані з практичним використанням електричних та магнітних явищ, методи аналізу трифазних електричних кіл синусоїдного струму та кіл несинусоїдного струму в усталених режимах, методи розрахунку електромагнітних процесів і відповідних перетворень енергії.
Keywords: електротехніка; методичні вказівки; лабораторні роботи; електромагнітні процеси; електричні кола