Забезпечення надійності машин і обладнання у тваринництві підвищенням точності прогнозування запасних частин: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2005)
Проведення реформ і стан економіки України нерозривно пов’язані зі станом її аграрного сектору. З настанням кризового періоду, який триває й досі, загальний обсяг продукції сільського господарства значно зменшився, ма- шинний парк майже не поновлюється, засоби механізації тваринницьких ферм фізи- чно зносилися і морально застаріли, їх подальше використання не забезпечує вироб- ництва конкурентоспроможної продукції.
Keywords: кризовий період; надійність машин; запасні частини; механізація тваринницьких ферм; виробництво продукції тваринництва; машини та обладнання