Електрична очистка діелектричних рідин - Назаренко, І. П.; Петриченко, С. В.; Nazarenko, Ihor; Petrichenko, S. (My University, 2008)
UK: В роботі надані результати досліджень щодо електричної очистки рідин. Запропоновано класифікацію способів очистки. Показано, що ефективність очистки залежить від конфігурації електричного поля. EN: In work the results of researches are given in relation to the electric cleaning of liquids. Classification of cleaning methods is offered. It is shown that cleaning efficiency depends on configuration of the electric field.
Electric cleaning of dielectric liquids
Keywords: електросепарація; електрод; діелектрична рідина; електростатичне поле; технології; очистка рідин; фільтри; гідроциклони; центрифуги; відстійники