Ядерна енергетика надійне джерело електроенергії під час пандемії COVID-19 - Бурак, О. Ю. (My University, 2021)
Під час пандемії COV1D-19 оператори об'єктів ядерної енергетики в усьому світі забезпечували надійну роботу атомних електростанцій (АЕС). Про це свідчать дані по експлуатації АЕС за 2020 рік. МАГАТЕ опублікувало щорічні дані про стан ядерної енергетики за 2020 рік, зібрані в рамках Інформаційної системи з енергетичних реакторів (ПРІС) - загальнодоступною всеосяжної бази даних МАГАТЕ з ядерної енергетики.Протягом усієї пандемії COVID-19 використання наявних ядерних енергетичних потужностей забезпечувало надійне електропостачання з низьким рівнем викидів.
Keywords: енергетика; електроенергія; пандемія; технічне обслуговування