Розмаїття мови діалогу культур: свято як міжкультурна інтеракція - Поправко, Ольга Вікторівна; Поправко, Ольга Викторовна; Popravko, Olha (My University, 2018)
Одним із способів міжкультурної взаємодії виступає свято як символічна форма культури. Щоб розкрити його потенціал як міжкультурної інтеракції, використаємо культурно-семіотичний підхід.
Keywords: свято; культурна семіотіка; культура Постмодерну; культурні цінності