Рівень розвитку педагогічної майстерності учителя фізичної культури – основа ефективної роботи з учнями - Хассай, Д. В.; Мілаєв, Олександр Іванович; Голованов, М. В.; Бойко, О. О.; Khasai, D. M.; Милаев, Александр Иванович; Holovanov, M. B.; Boyko, O. O.; Milaiev, Oleksandr (My University, 2013)
UK: В даний час перед нашою державою гостро постають проблеми здоров’я підростаючого покоління, виховання у дітей потреби в здоровому способі життя, бажання займатись фізичною культурою. У статті підкреслено значення професійної діяльності учителя фізичної культури, де провідна роль належить його педагогічній майстерності. Розкрито зміст поняття "педагогічна майстерність", що є підґрунтям ефективної роботи з учнями на уроках фізичної культури.. Охарактеризовано основні складові педагогічної майстерності учителя фізичної культури. EN: It is now before our country rather acute health problems of the younger generation, nurturing children need lifestyle, desire to be engaged in a physical culture.In the article underlined value of professional activity of teacher of physical culture, where a leading role belongs him to pedagogical trade. Maintenance of concept is exposed "pedagogical trade" which is subsoil of effective work with students on the lessons of physical culture. Described the basic constituents of pedagogical trade of teacher of physical culture.
Level of development pedagogical trade of teacher of physical culture – basis of effective work with pupils
Keywords: педагогічна майстерність; учитель; учні; фізична культура; діяльність учителя фізичної культури; pedagogical trade; teacher; pupils; physical culture