Як гостинна Полтава зліт відмінників приймала - Марчук, А. (My University, 2013)
3 15 по 18 травня на базі Полтавської державної аграрної академії пройшов XV Зліт іменних стипендіатів та відмінників навчання «Лідери АПК XXI століття».
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ