Проблеми визначення бази оподаткування єдинниками четвертої групи - Кучеркова, Світлана Олександрівна; Кучеркова, Светлана Александровна; Kucherkova, Svitlana (My University, 2019)
Базою оподаткуваня єдиним податком платників 4 групи Нормативна грошова оцінка (далі - Оцінка) одного гектара сільськогосподарських угідь з урахуванням коефіцієнта індексації, визначеного станом на 1 січня базового податкового року.
Keywords: податки; оподаткування; Нормативна грошова оцінка; земельна ділянка