Кореляційно-регресійний аналіз розмірно-масових параметрів насіння плодових кісточкових культур - Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa (ТДАТА, 2006)
У роботі наведено результати аналізу розмірно- масових параметрів насіння плодових кісточкових культур, визначено коефіцієнти кореляції між параметрами кісточок та встановлені регресійні моделі їх взаємозалежностей
Keywords: калібрування насіння; параметри кісточок; регресійний аналіз; кореляційний зв'язок; регресійні моделі