Сучасні тенденції у співпраці наукової бібліотеки і науковців - Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia (ТДАТУ, наукова бібліотека, 2017)
У четвертому випуску інформаційного бюлетеня розміщено статті провідних фахівців з різних напрямків бібліотечної роботи, які висвітлюють досвід роботи наукової бібліотеки. Видання призначене широкому загалу працівників бібліотек вищої школи.
Keywords: наукові комунікації