Характеристика сировини для виробництва гарячих напоїв - Чиж, Д. С.; Зарецька, Дар’я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Основні принципи концепції здорового харчування вимагають сучасного підходу до створення продуктів нового покоління, які повинні задовольнити потреби організму людини в основних харчових речовинах і енергії, а також сприяти профілактиці захворювань, збереженню здоров’я і подовженню тривалості життя
Keywords: гарячі напої; виробництво гарячих напоїв; харчові волокна; вітаміни; мінеральні речовини; айва; кизил