Шляхи підвищення продуктивності праці персоналу на підприємствах - Плотніченко, Світлана Романівна; Плотниченко, Светлана Романовна; Plotnichenko, Svitlana (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
EN: Найбільш загальним та універсальним показником, який відображає ефективність використання трудових ресурсів (персоналу) підприємства є продуктивність праці робітників. Серед систем стимулювання росту ефективності виробництва найбільш розповсюдженою є система підвищення продуктивності праці. EN: On this stage the labour productivity is an important economic indicator, that characterizes not only the degree of the use of labour resources on an enterprise but also level of efficiency of all market system on the whole.
Keywords: праця; персонал; продуктивність праці; labour productivity; labour resources; personnel; enterprise