Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали IІI Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
У матеріалах конференції викладені результати досліджень, які присвячені сучасному стану та перспективам розвитку електротехнічних систем: питанням загальної електротехніки, електромеханічних комплексів і систем, електротехнологій та електротехнологічних систем, електроенергетичних систем і систем електропостачання, теорії і практиці професійної підготовки фахівців інженерних спеціальностей. Видання розраховане для науковців, аспірантів, студентів, фахівців, які працюють за напрямами конференції.
Keywords: матеріали конференцій; загальна електротехніка; електромеханічні комплекси і системи; електротехнології; електротехнологічні системи; електропостачання; електроенергетичні системи