Моделювання електричного поля, що обертається, в електросепараторах діелектричних суспензій - Назаренко, Ігор Петрович; Назаренко, Игорь Петрович; Nazarenko, Ihor (ТДАТУ, 2010)
UK: В роботі надані результати математичного моделювання електричного поля, що обертається, в електросепараторах діелектричних суспензій. Здійснена візуалізація трифазного та чотирифазного електричних полів, що обертаються. RU: В работе предоставлены результаты математического моделирования вращающегося электрического поля в электросепараторах диэлектрических суспензий. Осуществлена визуализация вращающихся трехфазного и четырехфазного электрических полей. EN: In work the results of mathematical design of the revolved electric field are given in the electric separators of dielectric suspension. Visualization of revolved three-phase and four-phase the electric fields are carried out.
Моделирование вращающегося электрического поля в электросепараторах диэлектрических суспензий
Design of electric-field which is revolved, in the electro-separators of dielectric suspensoidss
Keywords: електросепарація; частота; електрод; діелектрична суспензія; електричне поле