Виготовлення та дослідження теплоізоляційного матеріалу на основі промислових відходів - Шквиря, В. В.; Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (My University, 2020)
Метою роботи є виготовленні теплоізоляційних арболітових блоків із різними наповнювача та дослідження властивостей виготовлених матеріалів.
Keywords: теплоізоляційні матеріали; промислові відходи; арболітові блоки; теплопровідність; картон