Обґрунтування механізованих технологій утримання перепелів - Дубровик, А. А. (ТДАТУ, 2018)
Обґрунтовані технології утримання молодняку, дорослих перепелів та відгодівельного поголів’я
Keywords: утримання птиці; перепели; утримання перепелів; корм