Проєктування освітнього середовища як підґрунтя педагогічної творчості - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (My University, 2021)
В основі педагогічної творчості лежить творчий стиль навчання. Його стержнем є стимулювання студентів до творчості в пізнавальній діяльності, а також створення викладачем відповідних умов до прояву їх ініціативи.
Keywords: педагогічна творчість; освітнє середовище; навчання; освітній процес