Деклараційний патент на винахід № 64319 А "Спосіб вимірювання амплітуди коливань об'єкта, який обертається, та пристрій для його здійснення" - Морозов, Микола Вікторович; Морозов, Николай Викторович; Morozov, Mykola (My University, 2004)
Взаємозв'зана група винаходів належить до області контрольно-вимірювальної техніки і призначена для визначення амплітуди нормальних коливань об'єктів, які обертаються, методом лазерної інтерферометрії. Взаємозв'язана група винаходів може бути застосована, наприклад, для вібраційного дослідження лопаток турбін двигунів
Keywords: амплітуда коливань; контрольно-вимірювальна техніка