Вдосконалення організації ремонту техніки в майстерні приватного підприємства «Агрофірма Семенівка» Мелітопольського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Рожков, Сергій (My University, 2021)
Приватне підприємство «Семенівка» знаходиться на території Запорізької області поблизу городу Мелітополя в селищі Вознесенка. Вид діяльності: Вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур, виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, виробництво олії та тваринних жирів, виробництво м'яса, вирощування інших однорічних і дворічних культур, оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин.
Keywords: приватне підприємство «Семенівка»; ремонт техніки; ремонтні майстерні; технічного обслуговування; ремонту обладнання