Деформація поверхневого шару перлітної основи чавунів абразивним зерном при зношуванні - Юдовинський, В. Б.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii; Мирненко, Юрій Петрович; Мирненко, Юрий Петрович; Myrnenko, Yurii (My University, 2010)
UK: Роботу присвячено питанням деформацій перлітової основи сірих чавунів абразивним зерном із визначенням зміни енергоємності поверхневих шарів у процесі деформацій для встановлення оптимальних силових характеристик вузлів тертя, що піддаються абразивному зношуванню. RU: Работа посвящена вопросам деформаций перлитной основы серых чугунов абразивным зерном с определением изменения энергоемкости поверхностных слоев в процессе деформаций для установления оптимальных силовых характеристик узлов трения, которые поддаются абразивному изнашиванию. EN: The article deals with the question of the deformation of the perlit foundation of grey cast-irons by the abrasive grain with the definition of energy capacity change of the surface layers during the process of the deformation for setting optimal power characteristics of friction units, which are destroyed by the abrasive deterioration.
Деформация поверхностного слоя перлитной основы чугунов абразивным зерном при изнашивании
The deformation of the surface layer of the perlit foundation of the cast-iron at abrasive deterioration
Keywords: деформація; чавун; зношування; руйнування; вузли тертя; абразивне зношування; сірі чавуни; енергоємність