Інвестиційна діяльність в АПК України - Прус, Юрій Олександрович; Prus, Yurii; Прус, Юрий Александрович (My University, 2017)
UK: Розглядається сучасний стан інвестиційної діяльності в агропромисловому комплексі України. Проаналізована динаміка інвестицій, встановлено, що інвестиції в АПК розвиваються найшвидше. Визначено, що у зростанні інвестицій в АПК важливим є інфляційний чинник. Проаналізовано структуру джерел інвестицій, акцентовано увагу на значному впливі на інвестування зовнішніх факторів, запропоновано напрями формування стабільної інвестиційної привабливості аграрного сектору. RU: Рассматривается современное состояние инвестиционной деятельности в агропромышленном комплексе Украины. Проанализирована динамика инвестиций, установлено, что инвестиции в АПК являются быстрорастущими. Определено, что в росте инвестиций в АПК важен инфляционный фактор. Проанализирована структура источников инвестиций, акцентировано внимание на значительном воздействии на инвестирование внешних факторов, предложены направления формирования стабильной инвестиционной привлекательности аграрного сектора. EN: The modern state investment in agriculture in Ukraine. The dynamics of investments, found that investments in agriculture are developing fastest. Determined, that in the growth of investment in agriculture is an important inflationary factor. The structure of investment sources are considered, the significant influence of external factors on investment. Directions formation of a stable investment attractiveness of the agricultural sector.
Инвестиционная деятельность в АПК Украины
Investment activity in the agro-industrial complex of Ukraine
Keywords: інвестиції; агропромисловий комплекс; економічна діяльність; економічний розвиток; инвестиции; агропромышленный комплекс; экономическая деятельность; экономическое развитие; investments; agriculture; economic activity; economic development