Аутсорсинг як засіб підвищення ефективності логістичного менеджменту - Водяницька, А. С. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Актуальність дослідження. Компанії стикаються з необхідністю підвищення ефективності своїх логістичних процесів, що часто вимагає значних фінансових і часових витрат. Залучення спеціалізованих партнерів дозволяє не лише знизити витрати, але й оптимізувати управління ресурсами, покращити обслуговування клієнтів та зосередитися на основних бізнес-операціях. У зв'язку з цим дослідження ролі аутсорсингу в логістичному менеджменті набуває особливої ваги, оскільки воно може виявити нові можливості для підвищення конкурентоспроможності компаній на ринку.
Keywords: аутсорсинг; логістичний аутсорсинг; бізнес-культура; логістичні послуги