Інноваційні технології виробництва зефіру - Мезенцева, В. В.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Зефіром називається продукт, отриманий внаслідок збивання суміші фруктово-ягідного пюре з цукром і яєчним білком. Збита маса змішується з агаровим сиропом або мармеладної масою
Keywords: зефір; виробництво зефіру; фруктово-ягідне пюре; інноваційні технології; зефірні вироби; технологія виробництва зефірних виробів