Розробка пристрою контролю відхилення напруги на асинхронному двигуні - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (ТДАТУ, 2010)
UK : В роботі розроблено електричну принципову схему пристрою контролю відхилення напруги на затисках асинхронного двигуна, в якому в якості датчика відхилення напруги використано аналог лямбда-діоду на біполярних транзисторах. EN: The Abstract - in work is presented electric principle scheme device checking the deflection of the voltage on grip of the induction motor, in which as sensor of the deflection of the voltage is used analogue lambda-diode on bipolar transistor.
Development device checking the deflection of the voltage on induction motor
Keywords: відхилення напруги; аналог лямбда-діода; біполярний транзистор; електрична схема; асинхронний двигун; експлуатація двигуна; електричні двигуни; діагностування двигуна; пристрої контролю; захистні пристрої