Концепції розвитку «гнучких навичок» викладачів вищої школи - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (ТДАТУ, 2021)
UK : В статті наводиться аналіз досліджень щодо ключових тенденцій розвитку «гнучких навичок» («soft skills») викладачів вищої школи та розглянуті такі, як комунікативні навички та тайм-менеджмент. EN : The article describes research on key trends in the development of «soft skills» higher education teachers and are considered as communicative skills and time management.
Concepts development of «soft skills» high school teachers
Keywords: «гнучкі навички»; викладач; здобувач вищої освіти; компетенція; фахівець; комунікація; тайм-менеджмент; «soft skills»; teacher; acquisitioner of higher education; competence; specialist; communication; time management