Формування фонду рідкісних і цінних видань у науковій бібліотеці ТДАТУ - Білоцька, Ольга Миколаївна (Запоріжжя : НБ ЗНТУ, 2012)
Історія відновлення роботи з рідкісним і цінним фондом:етапи роботи.
Keywords: наукова бібліотека ТДАТУ; рідкісний і цінний фонд; історія бібліотеки МІМСГ-ТДАТУ; бібліотека університету - Мелітополь