Методи управління підприємством: аналітичний аспект - Терещенко, Максим Анатолійович; Терещенко, Максим Анатолиевич; Tereshchenko, Maksym (My University, 2013)
UK: Досліджено основні напрямки використання інформаційних технологій для оптимізації діяльності підприємства. Проаналізовано важливість впливу інформаційно-технологічних рішень на господарський процес. Розглянуто принципи для забезпечення ефективності інформаційної системи виробничого процесу. Визначено основні проблемні місця роботи підприємств. RU: Изучены основные направления использования информационных технологий для оптимизации деятельности предприятия. Проанализирована важность влияния информационно-технологических решений на хозяйственный процесс. Рассмотрены принципы для обеспечения эффективности информационной системы производственного процесса. Определены основные проблемные места предприятий. EN: The main directions of using of information technologies for the optimization of enterprise activity are researched. The importance of the decision influens on the business based on informational and technologycal issues are analyzed.
Keywords: правління; інформаційні системи; сучасні технології; впровадження; бази даних; стратегічні ідеї; ефективність; технологічні пропозиції; менеджмент; взаємодія; управление; информационные системы; современные технологии; внедрение; базы данных; стратегические идеи; эффективность; менеджмент; взаимодействие; технологические предложения; management; information systems; modern technologes; introdaction; databases; strategic ideas; efficiency; technological offers; interaction