Розвиток аграрного технічного сервісу та ринку сільськогосподарської техніки України - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (My University, 2020)
Сучасний аграрний технічний сервіс є органічною складовою загальної системи відтворення машин і обладнання для агропромислового комплексу, що забезпечує співробітництво між заводами-виробниками машин і устаткування для агропромислового виробництва та підприємствами з виробництва і переробки сільськогосподарської продукції. Від ефективності діяльності підприємств аграрного технічного сервісу залежать якість і собівартість сільськогосподарської продукції, її ринкова ціна, прибуток товаровиробників тощо. В той же час важливим елементом аграрного технічного сервісу є безпосередньо ринок сільськогосподарської техніки.
Keywords: аграрний технічний сервіс; ринок техніки; сільськогосподарська техніка