Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 14287 "Подрібнювач кормів" - Бутко, В. Д.; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor (Державний департамент інтелектуальної власності, 2006)
Подрібнювач кормів, який містить циліндричний кожух з вивантажувальною горловиною, в якому горизонтально розташовано ротор з молотками і викидними лопатками, причому з торцевої сторони на кожусі встановлено живильник, який виконано у вигляді всмоктувальної труби, який відрізняється тим, що на заборному кінці всмоктувальна труба обладнана поворотною насадкою, яка виконана у вигляді конуса з встановленими на ньому різальними ножами
Keywords: подрібнювач кормів; циліндричний кожух; сільське господарство; механізація трудомістких процесів у тваринництві; тваринництво