Використання комп'ютерних технологій при викладанні дисципліни "Проектування сервісних підприємств" - Дашивець, Галина Іванівна; Дашивец, Галина Ивановна; Dashyvets, Halyna; Новик, Олексій Юлійович; Новик, Алексей Юльевич; Novyk, Oleksii (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
Роботу присвячено впровадженню та оптимізації використання засобів комп’ютерних технологій при вивченні дисципліни «Проектування сервісних підприємств».
The use of computer technology in teaching the discipline «Designing service companies»
Keywords: комп’ютерні програми; проектування