Удосконалення формування науково- методичного забезпечення проведення лабораторно-практичних занять описового курсу дисципліни «Сільськогосподарські машини» - Караєв, Олександр Гнатович; Караев, Александр Игнатьевич; Karaiev, Oleksandr; Городецький, Є. Ю. (Люкс, 2014)
Розглянуто методичні та організаційні аспекти формування науково-методичного забезпечення лабораторно-практичних занять з метою підвищення технічної інформованості студентів та професійних компетенцій майбутніх інженерів у процесі вивчення дисципліни «Сільськогосподарські машини».
Keywords: науково-методичне забезпечення; інформаційне освітнє середовище; інформаціно-комунікаційні технології; технічна інформованість; мультимедійні засоби навчання