Формування HR-бренду компанії як фактор впливу на її соціальний капітал - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2021)
Глобалізація економіки, зростання бізнесу, посилення конкуренції обумовлюють необхідність впровадження сучасних технологій та новихтенденцій у розробці стратегії розвитку компанії. Трансформаційні процеси в економіці та суспільстві спонукають керівників інвестувати кошти в розвиток іміджу роботодавця, тобто створювати ефективні комунікації між компанією і ключовими стейкхолдерами, використовуючи такий стратегічний інструмент, як HR-бренд роботодавця.
Keywords: соціальний капітал; HR-бренд; фінанси; Агроіндустріальний холдинг «МХП»; соціальне інвестування