Енергоємність технологічного процесу очищення посівного зерна на зернопунктах - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (My University, 2016)
Раціональне використання електроенергії на зернопунктах, оснащених енергоємним технологічним обладнанням, особливо актуально тепер, коли прийнята Національна енергетична програма України з енергозбереження. Відомо, що 1 одиниця зекономленої електроенергії може зекономити не менш 5 одиниць первинних енергоресурсів.
Keywords: використання електроенергії; зерно; зернопункти; електрична енергія; зерноочисні агрегати