Деклараційний патент на винахід № 70652 А "Пристрій для визначення приведеної довжини виробу" - Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Ялпачик, Федір Юхимович; Ялпачик, Федор Ефимович; Yalpachyk, Fedir; Гвоздєв, О. В. (My University, 2004)
Винахід відноситься до пристроїв для визначення фізико-механічних параметрів вільних коливань коливальної системи і може бути використаний у сільськогосподарському машинобудуванні, для виробничих випробувань деталей, що вільно коливаються, а також у дослідницькій практиці
Keywords: визначення приведеної довжини виробу; пристрій для визначення фізико-механічних параметрів вільних коливань коливальної системи; сільськогосподарське машинобудування; виробничі випробування деталей