Методика забезпечення вхідного контролю якості запасних частин - Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia (My University, 2017)
Uk: Проведення вхідного контролю якості запасних частин переслідує головну мету — підвищення готовності машинно-тракторного парку, що забезпечує збільшення виробництва сільськогосподарської продукції. En: In article discusses the decision of problems of organization and methods of ensuring the input quality control of spare parts. Key words: spare parts, methodology, quality control, defects.
Keywords: методика; контроль якості; запасні частини; сільськогосподарська техніка; машинно-тракторний парк; виробництво сільськогосподарської продукції; забезпечення поставок; ринок; фізико-механічні властивості матеріалу