Бюджетування як метод управлінського обліку та його відображення у звітності - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia (Луцький національний технічний університет, 2012)
У статті проаналізовано поняття бюджетування, як методу управлінського обліку, розглянуті основні принципи бюджетування, обґрунтоване відображення бюджетування у звітності.
Budgeting as a method of management accounting and its in the reporting
Keywords: бюджетування; управлінський облік; звітність